Stranke, Zakonodavstvo i politika - Dodaj link, upiši link, link direktorij, web direktorij, dodaj url, linkovi, dodaj linkove
home / rješenja za turizam / web stranice / optimizacija za tražilice / o nama / reference / direktorij linkova
> Home > Direktorij linkova > Zakonodavstvo i politika > Stranke
HR / EN

Direktorij linkova

Stranke

Istarski demokratski sabor (IDS)
IDS (Talijanski naziv Dieta democratica istriana (DDI) je hrvatska regionalna politička stranka. Site sadrži kompletan izvor informacija o stranci: statut, organizacija, članovi, povijest, izbori, promotivni materijali, novosti i ostalo.
http://www.ids-ddi.com :: Dodano: 31.01.2006.
Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret
Stranka je osnovana u ožujku 2003., a pruža svih hrvatskim domoljubima, koji su svjesni da im Đapićev i Paragin HSP to ne mogu pružiti, Starčevićevu opciju ostvarenja hrvatskih prava, želja i snova. HP- HPP se zalaže za očuvanje hrvatske samostalnosti i neovisnosti i protivi se ulasku u bilo kakve nadnacionalne asocijacije, bilo "europske" bilo balkanske. Također se zalaže za demografsku, kulturnu, znanstvenu, moralnu, gospodarsku i inu obnovu hrvatske države i hrvatskog naroda.
http://www.hrvatskipravasi.hr :: Dodano: 31.01.2006.
HSLS GO Osijek
Službene stranice Gradskog ogranka HSLS-a Osijek. Stranice sadrže obavijesti o tijelima organizacije, podatke o Gradu Osijeku i gradskoj upravi, vijesti i priopćenja kao i različite druge sadržaje.
http://www.hslsosijek.com :: Dodano: 29.06.2006.
Hrvatski blok - pokret za modernu Hrvatsku
Ideja o Hrvatskom bloku stara je koliko i višestranačje u Hrvatskoj. Njome se, usporedo s osnivanjem HDZ, bavio i sam predsjednik dr. Franjo Tuđman, htijući okupiti što šire demokratske snage nasuprot tadašnjeg Saveza komunista i jugounitarističkih snaga. Neodlučnost brojnih tadašnjih stranaka i njihovih lidera u pogledu jasnog izricanja ključnih nacionalnih zahtjeva na prijelazu iz osamdesetih u devedesete osujetila je stvaranje jednog šireg stranačkog saveza koji bi osigurao da raskid Hrvatske s komunizmom i balkanskim «integralizmom» bude končan i definitivan.
http://www.hrvatski-blok.com :: Dodano: 31.01.2006.